top-banner

La frontera invisible (CATALÀ)

17,96Eur
Editado por:
Ara Llibres
Añadir al carrito:

Descripción:

La frontera invisible (CATALÀ).


Idioma: CATALÁN.
Autor: Kilian Jornet.
ISBN: 9788415642190.
2013.
Edición: 1ª.
Encuadernación: Rústica con solapa.
Dimensiones: 16.5 cm x 23 cm.
Páginas: 216.

Tres homes i una muntanya; tres homes i una aventura impossible. Una expedició al Nepal més indòmit, el dels horitzons més llunyans i els pics més remots, amb escalades inversemblants, descensos intrèpids, reptes, riscos, perills i decisions de vida o mort. Una expedició que és alhora una cerca, una evasió i un retrobament, en la qual les emocions es multipliquen i els sentiments estan a flor de pell; en la qual les paraules, els silencis i els records adquireixen noves profunditats.

Amb humilitat i senzillesa, Kilian Jornet ens convida a córrer, a anar més enllà i a atrevir-nos a explorar la frontera que separa la tristesa de la felicitat, la vida de la mort, en una història que cavalca entre la realitat i la ficció. "Perquè som homes forjats en somni; perquè, si no somiem, estem morts."

Kilian Jornet va néixer en 1987. Va passar els primers anys de la seva vida en el refugi de Cap del Rec i, des de petit, l'alta muntanya es va convertir en el seu terreny de joc. Als cinc anys va culminar l'ascensió a l'Aneto i els Posets, i als deu anys ja havia completat la travessia integral dels Pirineus. És quatre vegades campió mundial de skyrunning, tricampió de la UTMB (Ultra-Trail del Mont Blanc, 2008, 2009 i 2011) i campió del món d'esquí de muntanya. El seu palmarès és un rècord per a qualsevol esportista de qualsevol modalitat. Kilian Jornet ja ha superat als seus ídols d'infància, ha aconseguit tots els reptes que s'ha proposat i ha establert rècords fins ara inimaginables. Kilian Jornet és algú que ja ha fet realitat els seus somnis, però que vol continuar somiant.